En badrock som heter duga!

En badrock som heter duga!

Ända sedan jag var på barnmässan i april med mina badrockar har jag fått höra:

"Alltså HUNDRAsextiofem, inte SEXTIOFEM?"
"Det var lite väl dyrt!"
"Stämmer det här priset faktiskt?"

 

De första gångerna jag hörde det kände jag mig faktiskt lite osäker. Har jag för högt pris på mina badrockar ändå? Jag blev alltid på lite dåligt humör när jag hörde kommentarerna, eftersom jag är lite dålig på att ta emot kritik... Att ta emot kritik är något jag jobbar på och det kommer säkert från det att det bor en liten perfektionist i mig. Tack pappa för den genen!

Men jag bestämde mig redan från början att stå på mig! Dehär badrockarna är inget slit och släng, inget Kinaskräp som kommer att gå sönder efter andra tvätten. Det här är kvalitet, varje söm är noggrant sytt och modellen har jag faktiskt ritat helt själv! Dessutom har jag ändå sålt några badrockar, så priset borde vara helt okej...

Tyget kommer ursprungligen från Europa men jag har beställt tygen från två olika små finska firmor, Nappinja och Kimmi. Trådarna och snedlisten kommer från samma firmor och logolappen på fickan är också beställt från en finsk firma, Minelle fabrics. Så här märker du kanske redan att det inte är frågan om dåligt material.

Våffeltyget jag använder är 100% bomull. Handdukarna (både badhandduken och handhanddukarna) som är gjorda av samma tyg som badrocken använder jag nästan dagligen själv och de är de bästa handdukarna som finns! Jag lovar! Tyget lätt och har bra uppsugningsförmåga, själva handduken torkar snabbt, den är mjuk och blir inte hårdare efter tvätt...

Vem är det som syr dehär då? Det vet säkert de flesta redan, men det är alltså jag själv som syr allt. Jag har just utbildat mig färdigt till måttbeställningssömmerska, så jag vet ju vad jag håller på med :) Jag står bakom varje liten söm jag syr! (den lilla perfektionisten, ni vet...)

 

Alla kroppar är olika och jag anpassar badrocken efter din kropp, inte tvärtom!

 

Och vet du vad det bästa med allt är? Du kan påverka precis alla mått på badrocken så att den passar dig perfekt! Det kan du inte göra med dem som köps i en "vanlig" butik. De flesta behöver/vill inte göra någon ändring på badrocken, men det är fullt möjligt att ändra måtten vid beställning om det behövs. Alla kroppar är olika och jag anpassar badrocken efter din kropp, inte tvärtom!

Så när du köper en badrock av mig kan du vara säker på att det är av hög kvalitet och att du stöder små finska firmor som var och en är experter inom sina egna områden!

Här kommer ännu alla fördelar och egenskaperna samlade i lista:

  • 100% bomull
  • tyget är mjukt, skönt och lätt
  • tyget blir inte hårt efter tvätt
  • uppsugningsförmågan är otroligt bra
  • tyget torkar snabbt så blir därför inte och lukta illa pga det inte hinner torka ordentligt
  • du kan själv påverka alla mått, vid behov
  • du stöder inhemska små företag
  • badrocken har en lång livslängd och blir knappast omodern

Jag skulle kunna fortsätta listan ännu med att kommentera olika saker inom hållbar utveckling, varför du hellre ska stöda oss småföretagare och vilka andra produkter som kostar mera än denna badrock men som har en betydligt kortare livslängd. Men det kan vi ta i en annan artikel om det känns aktuellt :)

Hupullinen kylpytakki

Så ärligt sagt, känns 165€ för dyrt för denhär badrocken?

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.