Poncho - barnens favorit på stranden

Poncho - barnens favorit på stranden

När mina äldre barn var små hade de varsin badponcho. Jag tyckte att den var helt super att använda, speciellt när vi var på stranden. Barnen kunde snabbt och enkelt klä på sig den och den skyddade mot solen tillika som den torkade kroppen. Speciellt när barnen bara ville komma upp från vattnet en stund för att äta lite mellanmål tyckte jag att den var helt perfekt.

Så därför ville jag också ha med en badponcho i MiniDudes sortiment.

badponcho

Medan jag gjorde prototypen frågade jag lite av mina Instagramföljare (Pepefia_design eller min privata, kommer inte ihåg på vilket konto) vad de tyckte om min badponcho. Jag funderade mest över storlekarna och eventuell knäppningsfunktion på sidorna... Och jag fick svar på frågorna!

Först hade jag endast tänkt ha en storleks poncho. Men eftersom så många också röstade på en större storlek så bestämde jag mig för att ha två storlekar, toddler och junior. Och vilken tur att jag lyssnade på er, för nu har jag sålt flera ponchor av den större storleken än av den mindre!

 

Förutom att jag vill att mina produkter ska se snygga ut så vill jag också att de ska vara praktiska. Jag vill inte krångla till det lixom...

Att den skulle ha någon knäppningsfunktion på sidorna visste jag, men hade inte klart hurdan. Om den skulle ha en träknapp, metallknäppe eller bara sys fast med några stygn var lite oklart. Förutom att jag vill att mina produkter ska se snygga ut så vill jag också att de ska vara praktiska. Jag vill inte krångla till det lixom...

Efter många om och men bestämde jag mig för att sy fast sidorna ungefär vid mitten och sedan tillägga en träknapp, endast för syns skull. Att få det lilla extra, pricken på i:et du vet. Tills jag märkte att träknappen inte går att tvätta i 60 grader! Jag sökte på nätet och frågade alla ställ jag kunde komma på men hittade ingenstans, så de fick bli utan.

Nu när jag har sett på mina ponchon en tid, så har jag märkt att de nog inte behöver träknappar för att se snygga ut. Jag tycker att de är snyggare utan knapp! Håller du med?

Badponcho

Ponchorna lanserades i april, då jag var på barnmässan och sälja. Om jag minns rätt var den första ponchon jag sålde den gråa i storlek Toddler. Tänk vad man kommer ihåg vissa saker ibland :)

 

Här kommer nu listat ponchons egenskaper och fördelar:
  • två storlekar, Toddler och Junior
  • huvan och halshålet är lika stora på båda storlekarna
  • huvan skyddar bra mot solen
  • ungefär vid hälften är öppningen sydd fast vid sidorna, så att ponchon hålls bättre på
  • 100% bomull
  • bra uppsugningsförmåga
  • torkar snabbt
  • materialet är jätteskönt och mjuk mot huden
  • lätt och tunt

Lika som alla andra av mina produkter, så kommer allt material från inhemska småföretagare. Tyget kommer ursprungligen från Europa. Mönstret och sömnaden står jag själv för, så vill du ha någon ändring på ponchon så går det utmärkt.

Med andra ord så stöder du inte bara min lilla firma när du köper en poncho, utan också andra småföretagare i Finland!

Visst ser det skönt ut i ponchon? :)

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.