Varför just våffeltyg?

Varför just våffeltyg?

Jag har ju åkt runt lite på olika torg och marknader nu över ett år och varje gång är det alltid någon som kommenterar:

"Men det är ju sådant tyg som vi broderade på när jag gick i skolan!"
"Nämen, har våffeltyget kommit tillbaka nu! Jag minns det från skoltiden!"
"Jag har handdukar hemma av samma tyg. De är de bästa!"

Det är få gånger som någon kommer fram och inte känner igen tyget. Våffeltyget har ju alltid funnits, känns det som! Jag tror att jag aldrig heller hört några dåliga kommentarer om tyget... Så det säger ju en hel del!

 

 

Själv har jag mer eller mindre blivit förälskad i tyget. Så när jag säger att det här är det BÄSTA materialet till handdukarna så står jag bakom varje ord!

Följande produkter av våffeltyget har jag för tillfället till salu:
 • BADA - badhandduk
 • HUVAN - huvhanduk till de små barnen
 • VÅFFLA - handduk som säljs parvis
 • MINI-VÅFFLA - handduk, som är hälften mindre än VÅFFLA
 • BASTU - lavduk till bastun
 • TVINN - hårturban
 • BADIS - badrock till vuxna, S-XXL
 • MINI-BADIS - badrock till barn, 86-140
 • PONCHO - badponcho till barnen, storlekar Toddler och Junior
 • DISKA - disktrasa med ögla

 

 

Till på listan har jag en produkt på kommande. Tanken är att hinna få den planerad och sydd ännu till julen, men tiden får visa om jag kommer att hinna eller inte. Det är en produkt som har frågats efter några gånger, så tänkte ta till den i mitt sortiment! Jag lyssnar nog på mina kunders önskemål ;) vinkvink!

Det tyg jag använder till mina produkter är beställt från finska firmor, oftast Nappinja eller Kimmi. Tyget är tillverkat i Europa. Det är nämligen inte alla nätbutiker som råkar ha just de färgerna som jag vill ha :)

Färgvärlden som jag har i MiniDude har jag ju fått mycket beröm för, så försöker hålla mig till den! 

 

 

Här nedanför listar jag upp några av våffeltygets egenskaper och fördelar:

 • 100% bomull
 • uppsugningsförmågan är otroligt bra
 • torkar snabbt, så blir inte och lukta unket
 • känns skön mot huden
 • efter tvätt är den fortfarande mjuk och skön, blir inte hård med tiden

Så för att svara på frågan i rubriken: "Varför just våffeltyg?"
"För att det är bäst!!!"

Det är fritt fram att kommentera vad DU tycker om våffeltyget. Vad har DU för åsikter och är detta ett tyg som används just i DITT hem :)

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.